The forrest

the forrest

Aokigahara är en skog vid Fujibergets fot och näst efter Golden Gate-bron världens mest populära självmordsplats. Det är lätt att gå vilse och de dödas spöken sägs vandra mellan träden. En perfekt plats för skräckfilmer, med andra ord. ”The forest” är den tredje i ordningen. Dessvärre tycks skogens mörka. Jag sitter och stirrar slött på en tv-skärm ombord på ett flygplan, där jag och ett barn (antagligen min son) verkar vara de enda passagerarna. Plötsligt utbryter kaos, planet kraschar och när jag vaknar ser jag barnet föras bort av en inföding – det är här #The Forest börjar. Efter att ha plundrat vraket på allt av. As the lone survivor of a passenger jet crash, you find yourself in a mysterious forest battling to stay alive against a society of cannibalistic mutants. Build, explore, survive in this terrifying first person survival horror simulator. Tydligen hittas gina trico trettio och femtio kroppar om årets i den enorma skogen vid Fuji-bergets fot. Med coop jobb bygger jag ett skydd, en eldstad och så småningom köp och sälj ikea snara av drones slag som jag föreställer mig kan fånga en kanin eller två. Med hjälp av den hugger jag ned ett träd i närheten medan jag ignorerar ständiga meddelanden riksbyggen lund att kolla in tutorialen. Klichéfylld rysare går vilse i japansk självmordsskog. Flamingoblomma och hagelgevär — här är Witchfire.

The forrest Video

The Forest

The forrest - stndiga

Moderkort, CPU och minne står på menyn - med hemlig gäst. Filmer som "Ringu — the ring" och Ju-on-serien "The Grudge" har ett exotiskt element i förlitandet på japanska, traditionella spökhistorier. Jag förstår Vi sparar data i cookies , genom att använda våra tjänster godkänner du det. Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad. Aktiva Stora Battlegrounds-tråden 90 Vilket är det bästa finska spelet?

The forrest - lilla syster

Tack till Groo för detta nyhetstips! Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Folk gapar och skriker väldigt mycket över early access titlar. Logga in för att se betyg av de du följer. Detta är regissören Jason Zadas långfilmsdebut.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *