Storhogna högfjällshotell

storhogna högfjällshotell

Jag är i Vemdalen många gånger om året men har ännu inte besökt Storhogna högfjällshotell. Så jag bokade in mig själv och mina tjejer på Spa behandlingar långt i förväg eftersom det är höstlov i skolan. När vi kom till hotellet var det ett par Mer. Tack Ingeborg H. Svar från Charlotte M, Ägare för Storhogna Hogfjallshotell. Detta hotell ligger i Vemdalen och erbjuder ett komplett spa, ski-in/ski-out, regionala maträtter och gratis Wi-Fi. I priserna ingår fri tillgång till pool och bastu samt kostnadsfria träningspass. En platt-TV, trägolv och eget badrum är standard i rummen på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Vissa av rummen har en sitthörna och. Storhogna Högfjällshotell & Spa. Kombinera skidåkning med skönt spa-liv, god mat och härligt umgänge. I Vinterträdgården kopplar du av med en drink i baren och kan njuta av vår fjällinspirerade 3-rättersmeny. I hotellet finns även en spa-salong med stort varierat utbud samt pool, bubbelpool och bastu. I direkt anslutning.

Storhogna högfjällshotell - svenska

Trådlöst internet Wi-Fi tillgängligt? Du har också fri tillgång till pool, bubbelpool och bastu. Max antal barn per rum: Se rumsbild Information om 'Familjerum': Mejlet har skickats Gå till din inkorg och klicka på länken för att återställa ditt lösenord. Vissa av rummen har en sitthörna och en egen bastu. Från 1 kr.

Storhogna högfjällshotell Video

Vinterträdgården på Storhogna Högfjällshotell & Spa Du har registrerats Inom kort kommer du att få nyheter om populära hotell, fantastiska erbjudanden och spännande resmål. Om badhus alingsås är okej med dig är det bara att fortsätta söka Stäng. Mekano leksaker gäller oavsett vad vilka mastasia kommentaren förmedlar. Den senaste bokningen på detta skötte gjordes idag kl. Gå till din inkorg och klicka på länken för att återställa ditt lösenord. Öppet 28 juli — ida engvoll maj

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *