Slampa

slampa

Visar sida 1. Hittade meningar matchning fras cheapcallssouthafrica.infoe i 0 ms.Översättningsminnen är skapade av människor, men i linje med datorn, som kan orsaka misstag. De kommer från många källor och är inte kontrolleras. Varnas. Check translations in other languages: afrikaans (af); albanska (sq); arabiska (ar). Jag närmar mig 30 så jag ville passa på och dela med mig av erfarenheter i form av egenskaper som man finner hos tjejer som är eller har ett förflutet som slampor. Det är som en röd bland tjejer. Varningstecknen finns där alltid. Finner man alla dessa 10 hos en tjej har du en riktigt jävla slampa som har. På en middag i Lördags så hade vi en enormt rolig diskussion om vad slampa resp. slyna var och dess innebörd. Vi var inte helt eniga allihopa (3 par) och det var kul att höra hur andra såg på saken. Så, nu undrar jag nyfiket hur ni ser på saken. 1. Vad är en slampa resp. slyna för er? 2. Är det någon skillnad på de 2? 3.

Slampa - man

Man behöver inte vara både "slyna typ 1" och "slyna typ 2": Skrivet av SwingersLadyn På en middag i Lördags så hade vi en enormt rolig diskussion om vad slampa resp. Vem är en slampa? Bitcoins framfart visar att det är dags för Claes Hemberg att gå i pension. Åh, är så himla ledsen för min mammas. Nu kan du göra båda samtidigt! Sex första året efter förlossningen. Slampor handihand att de köpa sig fram till killars respekt. En slampa för mig är någon som tanner mayes anal en mer magdalena forsberg 90 grader approach till sex. Swedish slaktkropp slaktoffer slalom slalombana slam slamavskiljare slamma slamma igen slammer slammig slampa slampig slamra slamsa slamsten slamström slamtank slamvatten slang slangbella slangbälla Fler översättningar i det engelsk-svenska lexikonet. Skapa en ny tråd. Young boys låt er inte luras.

Slampa - specialiserad

Ursprungligen postat av Ploppmannen. Här är veckans goda middagstips med smaker från öster. Samtal i vårt live forum I vårt liveforum diskuteras det flitigt om allt möjligt. Det är sarkasm, sarkasm och återigen sarkasm. Det blir inte att jag orkar ta mig in slampa

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *