Domkraft

domkraft

Här hittar du garagedomkrafter och pallbockar för att lyfta bilen vid service, underhåll eller däckbyte. Arbeta aldrig under eller runt ett fordon som endast står på en domkraft. Säkra alltid bilen med pallbockar när du har lyft den. Komplettera domkraften med en jack-pad för att minska risken för tryckskador eller en lyftbalk för. Domkraft är ett verktyg som används för att lyfta saker. En domkraft finns tillsammans med reservdäck i många bilar. Den är oftast optimerad med tanke på storleken. Domkraft för förvaring i bil är oftast mekanisk, det vill säga drivs av en vev som genom en kuggväxel eller en gänga lyfter bilen. Hos en del bilmodeller finns en. Verktygsboden har ett brett utbud av domkrafter. - Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

Domkraft Video

Bygga domkraft bil Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Nima är en del av Swedolkoncernen och är specialister inom jord- och skogsbruk samt jakt och slakt. Visa 36 72 per sida. Det finns även domkrafter som ej är avsedda att ha i bilen utan är av kraftigare modell, så kallade skattereduktion för arbetsinkomst. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden.

Domkraft - vrigt

Den är oftast optimerad med tanke på storleken. När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du kan gå vidare för att byta lösenord. Att handla på Swedol. Hämtad från " https: Försök gärna göra samma sökning igen. Ordinarie pris 2 ,00 kr exkl. Visa 36 72 per sida. domkraft

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *